GeoStorage – геокупольне приміщення під склад
Розповідаємо, чому геокупольний склад вигідний та ефективний

Новинка від ECOPOD GeoStorage – це геокупольна конструкція, створена спеціально для реалізації складського приміщення всередині неї. Такий геокупол під склад може бути різних розмірів:

Size M: діаметр – 11 м, висота – 5,5 м, площа – 95 м2. Вміщає 18 стелажів 3000х1000х1500 (складські об’єкти об’ємом до 350 м3).

Size L: діаметр – 13 м, висота – 6 м, площа – 132 м2. Вміщає 38 стелажів 3000х1000х1500 (складські об’єкти об’ємом до 550 м3).

Size XL: діаметр – 15 м, висота – 7,5 м, площа – 182 м2. Вміщає 56 стелажів 3000х1000х1500 (складські об’єкти об’ємом до 850 м3).


Чому таке складське приміщення є вигідним?

Що є важливим при виборі приміщення під склад?

По-перше, це стан та технічні показники приміщення. Ми будуємо нові та міцні конструкції, на кожну із яких надаємо гарантію 5 років. Усі матеріали геокуполів ecopod якісні та надійні. Детальніше про наші матеріали читайте тут.

По-друге, це вмістимість складу. Сферична конструкція ecopod дозволяє ефективно використовувати площу всередині складу та може вмістити складські об’єкти об’ємом до 850 м3.

По-третє, це енергетична ефективність. Сферична форма геодезичного купола допомагає повітрю всередині нього циркулювати однаковими повітряними масами по колу (немає застійних кутів та протягів). У результаті сфера краще зберігає тепло взимку та холод – влітку. Детальніше про енергоефективність геокуполів читайте тут.

По-четверте, це розташування та прилегла територія. Одна із основних переваг геокупольного складу – це його мобільність. Сферичне приміщення під склад легко транспортується та швидко монтується на будь-якому зручному для вас місці.


Як бачимо, переваги геокупольного складського приміщення очевидні. Недарма сферичний тип складів вже давно користується популярністю на Заході.


Додаткові переваги

Окрім вищезгаданих переваг, склади-геокуполи економічно вигідні. Адже для їх монтажу потрібно значно менше будівельних матеріалів, ніж для цегляного будинку. Вони не потребують капітального ремонту та прості у догляді.

Також наші складські приміщення можуть мати різні варіанти і конфігурації дверей, це можуть бути ролети або будь-які інші системи.

І на завершення ще одна вагома перевага геокупольних складів – швидкість їх реалізації. Всього за 21-35 робочих днів ви отримуєте повноцінний склад.


GeoStorage від ECOPOD – вигідне, міцне та енергоефективне складське приміщення для вашого бізнесу чи організації.

Слідкуй за блогом
Наші експерти подбали про те, щоб ви змогли дізнатися потрібну інформацію